Profetior, raggarbilar och restaurangbesök

Örjan
Örjan

I början av december intervjuade jag Örjan Armgren om dennes äventyr med den Helige Ande. Ovan beskriver han hur han fick profetera in i en servitris liv när han och hans kompis Simon Ådahl var i San Franscisco. Han sa hur hon och hennes man älskade 50- och 60-talsbilar och särskilt drömde om en blå raggarbil, och att när hon var liten älskade hon att åka rullskridskor. ”Nu vet du att Gud finns och att Han vet allt om dig”, avslutade Örjan. Kvinnan var förstummad.

En annan gång var Örjan med sin familj i Side, Turkiet. När de åt på en restaurang kom en servitör fram och sa att han såg som ett ljus omkring dem och undrade vilka de var. De sa att de var kristna och Örjan började profetera in i mannens liv och talade om hur hans pappa inte levde, utan han var tvungen att bära både sin familj och sin mor, och Herren såg detta och ville belöna honom för det. Mannen grät och sa att det var helt sant. Örjan fick undervisa honom vem Jesus var och be för honom. Ett år senare åkte de tillbaka till Side och träffade mannen igen, och han var tokhungrig efter Jesus.

Kolla också in min nya spellista på YouTube med ännu fler vittnesbörd från Örjan och Simon.

2 kommentarer

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s