Ge en julklapp till Iris Relief

Häromdagen fick jag ett personligt brev som tackade mig för att ha stött Iris Relief, den humanitära grenen av Heidi och Rolland Bakers missionsorganisation Iris Global (eller Iris Ministries som de hette förr). Det var ett förhållandevis långt brev och det var handskrivet. Det får mig att älska den här organisationen ännu mer, de gör så mycket gott för världen och för Guds Rike och de gör det på ett relationellt, personligt plan grundat i överflödande kärlek.

Iris består av karismatiska aktivister – till skillnad från många andra kristna biståndsorganisationer ber de för sjuka och delar evangeliet med de de möter, och de får se många helanden. I år har de framför allt jobbat vid den syriska gränsen och på Filippinerna och delar ut mat, kläder och mediciner, bygger upp lokalsamhällen, och älskar människor villkorslöst. Här är några bilder som jag tycker talar för sig själva:

Jag kan alltså varmt rekommendera att ni ger en generös julklapp till dessa hjältar. God jul, för alla människor!

About Micael Grenholm

Activist, apologist and author residing in Uppsala, Sweden. Editor for Hela Pingsten and pcpj.org. Love revival, peace, justice and evangelism.

Posted on 23 december, 2013, in Ekonomi och social rättvisa, Evangelisation och mission and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: