Missionsrapport från Odisha, Indien

För två år sen skrev jag hur mina vänner Joel och Steve hade varit på en fantastisk ungdomskonferens i Indien, med stark Gudsnärvaro och stor tro på Andens kraft. För några veckor sen åkte Joel dit igen med Marius och Jonathan, som också är vänner till mig, och de fick uppleva en minst lika bra konferens i år! Marius berättar:

Nu är det en vecka sedan jag kom hem från Indien. Jag, Joel och Jonathan har varit där i samarbete med Touching Asia under en vecka och predikat på en konferens i Orissa.

10723061_10152752130161399_1323667735_n

Det var ungefär 300 deltagare där och de flesta var ungdomar. Både ungdomarna och Gud verkade gilla tillställningen eftersom många fick uppleva honom väldigt starkt och jag tror att ALLA sjuka vi bad för blev botade (ungefär 100 personer).

Kvinnan som inte kunde få barn, med sitt barn
Kvinnan som inte kunde få barn, med sitt barn

En av de första vi träffade var en kvinna som Joel bett för på en tidigare Indienresa, de hade bett att hon skulle kunna föda barn eftersom detta var en omöjlighet för henne. Även doktorn hade konstaterat att hon aldrig skulle kunna bli mamma. Nu, något år senare fick vi möta kvinnan med sin nyfödda bäbis.

På de möten vi hade fick många möta Gud, se syner, tala i tungor och profetera för första gången.

Många blev botade från knäskador, ryggskador, hörselfel, synfel och ont i armar och ben osv. Även Hinduer fick se Jesus verka i deras liv.

En som hade haft tung smärta i hela kroppen i 2 år blev helt befriad och talade nu också i tungor.

Detta och mycket mer hände under veckan. Här kan ni läsa mer om organisationen och även stödja arbetet: www.touchingasia.org

Jonathan predikar
Jonathan predikar

Joel fyller i:

Var döv på ena örat - men kan nu höra igen!
Var döv på ena örat – men kan nu höra igen!

Under konferensen var det också flertalet med döva öron som öppnades. Kvinna utan hörsel på vänster öra i 22 år blev helad. Samma kvinna blev även helad i knän och i handled..

Det var mycket kunskapens ord som flödade. vi hade även två stycken sessions med ”activation” (typ klinik – John Wimber style) när vi undervisade och så fick de pröva själva.

För helande seminariet tog jag upp en kvinna på scen och instruerade hur man gjorde samtidigt som vi bad för hennes rygg – hon blev helad! Sen gav vi lite kunskapens ord och alla i publiken fick be för varandra, och många blev helade lite varstans.

Jontahan undervisade om profetia och många förlöstes i det profetiska också under de här dagarna. En kom upp och vittnade om det profetiska att ”när de bad för varandra hade en person berättade typ allt om honom, utan att känna honom”. och flera insåg att de hade fått profetiska gåvor..

Tack Gud för allt du gör i Odisha, vi ber om mer eld och kärlek i Jesu Namn! Här är en video från 2012 års konferens:

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s