Jesusbutiken – billiga biblar för evangelisation

Min församling evangeliserar
Min församling evangeliserar

Min församling Mosaik är ute och evangeliserar varje vecka på Forumtorget mitt i Uppsala. Vi har med oss kaffe, varm choklad, hummusmackor eller godis, en skylt där det står ”gratis fika och bön” samt biblar och broschyrer som förklarar hur man blir frälst. De senare har börjat sina och vi har länge pratat om att köpa in nya biblar, inte minst på andra språk än svenska eftersom många av mina rumänska vänner har förenat sig med oss vid kaffebordet. Tror ni då inte att min vän Roul Åkesson kontaktar mig och tipsar mig om Jesusbutiken.se, och att dessa nyligen har köpt in rumänska Jesusbiblar.

Jesusbibel
Jesusbibel

En Jesusbibel (som förstås också finns på svenska och engelska) är helt enkelt Nya Testamentet enligt Folkbibelns översättning, plus livsberättelser där människor berättar om hur de mött Jesus. Till exempel skriver Elisabeth Sandlund, Dagens ledarskribent, i tredje upplagan av Jesusbibeln om hur hon gick från att vara ateist till att bli kristen. I slutet av Bibeln finns en kort presentation av hur man blir frälst samt hänvisning till hemsidor såsom Kyrksajten där folk kan hitta en lokal församling.

Biblarna är billiga – 69 kronor för en och 33 kronor styck för 7 eller fler – och om man vill kan man köpa mer nischade biblar såsom metalbibeln eller sportbibeln. Det finns också biblar på många andra språk, plus massa barnböcker, lovsångsskivor och filmer, böcker av evangelisten Reinhard Bonnke med mera. Fett bra.

Så nu ska jag helt enkelt ta och köpa några Jesusbiblar på svenska, engelska och rumänska och ville bara dela med mig av det. 🙂 Slår nog till på några ex av Den där Jesus från Credo också, och så ska jag försöka hitta några mindre broschyrer, traktat.nu har en del som kanske kan funka, till exempel denna. Det viktigaste när vi sprider Evangeliet är dock inte grejerna utan att gå ut med kärlek, frimodighet och Andens gåvor, men nog är Guds ord aldrig fel.

Och just det – om du inte är kristen men är nyfiken på vad Bibeln säger om Jesus, gå in på jesus.se och beställ en Jesusbibel gratis!

En kommentar

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s