Trailern för min första dokumentärfilm ute nu

Japp, jag gör en film halleluja! Jag filmade en massa när jag var i Jesus Army förra året, med fokus på hur deras egendomsgemenskap fungerar, och till sommaren kommer jag släppa en dokumentär som handlar om detta. Ovan kan ni beskåda den episka trailern! 🙂 Följ min YouTubekanal Holy Spirit Activism för fler coola filmklipp.

3 kommentarer

  1. Läste på Facebook att min bror, Ulf Dagerbrant, skrev att du skall predika i hans församling framöver. Du får ge han en extra kram från mig. 🙂 Lycka till!

    Gilla

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s