Evangelium för hela skapelsen!

image

Jag har fortfarande inte hunnit skriva här om den fantastiska möteshelg jag och några vänner arrangerade här i Uppsala förra helgen – Frälsning, mirakler och aktivism – men nu vill jag dela med mig av lite videoklipp! Här nedan kan ni se första mötet i Stadsparken där vi delade vittnesbörd om Guds mirakler, åt hummusmackor, lekte, läste Bibeln och sjöng lovsång! Sen gick vi hem till mig och ritade med en krokodilpenna!

Alice Hägg talade om hur häftigt det är att vi på FMA-konferensen både ber för sjuka och engagerar sig för klimaträttvisa (vilket vi gjorde med Diakonias aktivistgrupp dagen efter) och predikade utifrån många bibelord om hur Evangelium – de goda nyheterna – är goda nyheter för hela skapelsen. Därför finns ingen motsättning mellan evangelisation och aktivism för fred, rättvisa och miljö. Hör hela Alice predikan här:

Det riktigt coola med FMA var att hälften av konferensen var utomhus. Den hade också ett så enkelt upplägg att vem som helst skulle kunna arrangera en – vilket ni är helt fria att göra! Säg till mig i så fall för tips och inspiration.

Fler videor från konferensen kommer framöver!

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s