Mirakler och egendomsgemenskap

Förra helgen hade jag äran att få besöka Skägget Show – ungdomspastorn Christian Kastös talkshow i Pingstkyrkan i Borås. Där fick jag tillfälle att berätta om hur jag kom till tro på Jesus, varför jag vill leva enkelt och praktisera egendomsgemenskap, varför rikedomsbekämpning och ekonomisk utjämning behövs, vilka mirakler Gud gör i världen och i Sverige, hur det är att intervjua en man som blivit uppväckt från döden, och vilket råd jag vill ge den unga kristna genrationen. Se och njut!

About Micael Grenholm

Activist, apologist and author residing in Uppsala, Sweden. Editor for Hela Pingsten and pcpj.org. Love revival, peace, justice and evangelism.

Posted on 13 november, 2015, in Ekonomi och social rättvisa, Frälsning mirakler och aktivism, Frälsning och evigt liv, Mirakler och karismatik and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: