Sammankomst 2016: Ekonomisk gemenskap

Skärmavbild 2016-01-08 kl. 20.44.36

Två glada nyheter: tillsammans med Sunniva Rettinger, Sarah Stenmark och Sirak Amanuel har jag startat föreningen Jerusalemprojektet som ska främja, enkelhet, evangelisation och egendomsgemenskap i Sverige. Vi vill se fler församlingar och kristna gemenskaper som i större grad liknar den apostoliska församlingen i Jerusalem (Apg 2:42-47), där frihet för Anden råder, där evangelisation är naturligt och där ingen är rik eller fattig utan alla tillgångar delas jämlikt.

Föreningen kommer arrangera Sammankomst 2016 i april! Sammankomst har ägt rum årligen sedan 2008 och är en helg som samlar människor som antingen lever i eller är intresserade av kristna kommuniteter och alternativa gemenskaper. Årets helg kommer ha ekonomisk gemenskap som tema.

Mer information kommer komma på kommuniteter.se. För frågor eller synpunkter, kontakta gärna mig!

1 Comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s