Sammankomst 2016: Ekonomisk gemenskap

Skärmavbild 2016-01-08 kl. 20.44.36

Två glada nyheter: tillsammans med Sunniva Rettinger, Sarah Stenmark och Sirak Amanuel har jag startat föreningen Jerusalemprojektet som ska främja, enkelhet, evangelisation och egendomsgemenskap i Sverige. Vi vill se fler församlingar och kristna gemenskaper som i större grad liknar den apostoliska församlingen i Jerusalem (Apg 2:42-47), där frihet för Anden råder, där evangelisation är naturligt och där ingen är rik eller fattig utan alla tillgångar delas jämlikt.

Föreningen kommer arrangera Sammankomst 2016 i april! Sammankomst har ägt rum årligen sedan 2008 och är en helg som samlar människor som antingen lever i eller är intresserade av kristna kommuniteter och alternativa gemenskaper. Årets helg kommer ha ekonomisk gemenskap som tema.

Mer information kommer komma på kommuniteter.se. För frågor eller synpunkter, kontakta gärna mig!

En kommentar

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s