Höjdpunkter från förra veckans Jesusträff!

Några gånger varje år träffas över hundra personer på en restaurang i Gävle för att i sex-sju timmar prisa Gud, berätta vittnesbörd om folk som blir frälsta, helade och befriade, be tillsammans och äta god mat. Här är en inblick i vad som hände på Jesusträffen den 30 januari 2016. Med Simon Ådahl, Peter Allerberg, Marita Orevi, Lennart Eriksson, Tommy Lehnberg och framför allt JESUS!

Peter Allerberg har jag inte träffat förut utan endast hört talas om. Simon och Maria Ådahl tog deras bönegrupp på en tur med Viking Line, och vid dansbandsscenen vände sig Örjan Armgren till Peter – som han inte kände – och uppmanade honom att profetera. Peter profeterade perfekt! Han gick till tre turkiska kvinnor och talade i tungor på klockren turkiska om deras liv, vilket var praktiskt då en av dem inte kunde svenska. Jag pratade med Maria Ådahl om detta och hon sa att de ville ge honom pengar för de var så impade, något han nekade förstås och pekade på Jesus.

Peter hade dessutom fått ett tilltal när han gick på båten att Gud skulle förlösa honom genom ett tilltal från en skallig man. Det är Örjan det 🙂

På Jesusträffen sjöng Peter en härlig improviserad sång om att inte vara religiös utan ha en relation med Gud samt delade vittnesbörd ur sitt roliga liv:

Sugen på mer? Kolla in videon från Jesusträffen april 2015!

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s