Hela Pingsten får 15 skribenter

Skärmavbild 2016-04-25 kl. 14.47.51

Hela Pingsten är en vision som Gud har gett till många och Han har alltid velat uttrycka sitt budskap genom körer snarare än solo-artister. Sedan ett år tillbaka har vi varit fyra skribenter på bloggen, och jag är väldigt glad och tacksam för allt som Désirée, Sunniva och Sirak bidrar med, samt alla gästbloggare.

Nu är det dags att välkomna ännu fler i HP-familjen. I augusti kommer jag flytta till England och bo i kommunitet hos Jesus Army ett år. Min tillgång till internet kommer inte försvinna men bli begränsad, så jag siktar på att kunna blogga på Hela Pingsten ungefär en gång i veckan. Övriga inlägg av de cirka fyra som publiceras varje vecka kommer skrivas av 14 andra lärjungar.

Ni kan se en lista på våra skribenter här. Evangelister, missionärer, aktivister, apologeter, pastorer och vanligt folk som brinner för att sprida Guds Rike och som ansluter sig till visionen:

Vår vision är att återuppväcka hela pingsten så att vi tror och gör allt som Jesus och apostlarna trodde och gjorde. Det inkluderar

  1. evangelikal, bibeltroende och Jesuscentrerad teologi;
  2. frimodig evangelisation offentligt och privat;
  3. ivrig strävan efter alla Andens gåvor; 
  4. bön för andlig och social väckelse;
  5. enkelhet, ekonomisk utjämning och egendomsgemenskap;
  6. ickevåldslig aktivism för fred och rättvisa;
  7. samt hembaserade, missionella och kärleksfulla församlingar.

Tanken är att Hela Pingsten nu blir mer som en tankesmedja där många olika röster visionerar och inspirerar tillsammans med ett gemensamt mål. Alla kommer inte kunna skriva under på varje ord som skrivs av någon annan, men min uppgift som redaktör blir att se till att vi har gemensam riktning och att vi står grundade i Ord och Ande.

I samband med förändringen har vi också skaffat en enklare URL: helapingsten.com! Även helapingsten.se är kopplat hit, och alla gamla wordpress.com-länkar omdirigeras automatiskt.

Precis som förut tar vi gärna emot bidrag från er läsare. Skriv ett gästinlägg eller kom med ett tips och skicka det till mig så kanske det dyker upp här. All välsignelse!

En kommentar

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s