Hon ville gå med i ISIS men mötte JESUS

Ville bli IS-krigare
Här är ett underbart vittnesbörd från en tjej som fått sitt liv totalt förvandlat. Hon växte upp som radikal muslim med ett starkt hat mot kristna, hon ville döda dem.
En dag började hon läsa Bibeln för att bevisa för kristna att de hade fel, men det visade sig att hon själv hade fel.

På en Kickstart med The Last Reformation bestämde hon sig för att döpas. När hon kom upp ur vattnet blev hon befriad från en demon och fick även ta emot den Helige Ande och tala i tungor.

Se mer om henne i dokumentären In His Footsteps

8 kommentarer

 1. Markus,
  En underbar vittnesbörd om sann omvändelse. Ju längre ifrån HERREN som människorna befunnit sig, ju mer genomgripande blir en verklig omvändelse.

  Tyvärr är det också så att de flesta hängivna muslimer också är hårt demoniserade, men kristna går heller inte fria från onda andemakter.

  Sanningen är att alla människor har en mängd olika onda andemakter fästa vid sig som blodiglar. Som pånyttfödda kan de dock inte längre röra vid vår ande, men kroppen och själen har de oftast laglig rätt att röra.

  Bli inte förvånade, att även om en person fått en ordentligt genomförd deliverence så finns det ändå kvar andemakter och värre är, om de underliggande orsakerna inte hanteras så tenderar de komma tilllbaka och manifestera sig på olika sätt.

  Gilla

  1. Hets mot folkgrupp!
   Ditt inlägg är inte ok.
   Eller vad säger ni som granskar inläggen på denna blogg?

   Annie Svensson

   Gilla

   1. For the record:
    Thomas har tidigare i detta forum skrivit om en ”kabalistisk (sic) elit” som i hemlighet verkar bakom den globala ekonomin – med andra ord spridit gammal antisemitisk dynga. Nu är det muslimer som demoniseras.

    Gilla

    1. Thomas har även beskrivit dom folk som Gud tycker skall utrotas i GT som ”det var inga snälla gossar som levde där!” https://helapingsten.com/2017/10/25/om-gud-vore-annorlunda/
     Det är ungefär samma sak som Joel Samuelsson skrev på SASbloggen att det var ”onda folk”
     Dessa yttranden är moraliska härdsmältor. Ren rasistisk nazietik och exempel på det omöjliga i att vara konsekvent moralisk om man bekänner till någon av dom abrahamitiska religionerna. Den här tjejens uppväxt där hon hjärntvättats till att vilja döda kristna är ett annat exempel.
     Allt det moraltrams som Grenholm yrar om i debatten med Hesselbom slår fullt ut tillbaka på dom troende själva.
     Förhoppningsvis och troligtvis är dom allra flesta religiösa trots detta, i all praktisk mening, ändå goda människor, även om dom inte kan vara helt konsekventa.

     Gilla

     1. Anders, det är du som vanligt tycker och sedan trycker ner vad du tycker i andras halsar.

      Alla människor som GT skriver om är döda sedan tusentals år tillbaka. Det är ingenting vi kan göra något åt, hur mycket vi än vill. Om du söker svar så fråga Gud varför de måste dö och varför alla människor bara lever till de är max 120 år!

      Gilla

  2. Matt7:24Därför, var och en som hör dessa mina ord och gör efter dem, han må liknas vid en förståndig man som byggde sitt hus på hälleberget. 25Och slagregn föll, och vattenströmmarna kommo, och vindarna blåste och kastade sig mot det huset; och likväl föll det icke omkull, eftersom det var grundat på hälleberget. 26Men var och en som hör dessa mina ord och icke gör efter dem, han må liknas vid en oförståndig man som byggde sitt hus på sanden. 27Och slagregn föll, och vattenströmmarna kommo, och vindarna blåste och slogo mot det huset; och det föll omkull, och dess fall var stort.”

   28När Jesus hade slutat detta tal, häpnade folket över hans förkunnelse; 29ty han förkunnade sin lära för dem med makt och myndighet, och icke såsom deras skriftlärde.

   Jesus botar en spetälsk man och en hövitsmans tjänare, så ock Petrus’ svärmoder och andra sjuka, undervisar om sin efterföljelse, stillar en storm på sjön, botar två besatta.
   81Sedan han hade kommit ned från berget, följde honom mycket folk. 2Då trädde en spetälsk man fram och föll ned för honom och sade: ”Herre, vill du, så kan du göra mig ren.” 3Då räckte han ut handen och rörde vid honom och sade: ”Jag vill; bliv ren.” Och strax blev han ren från sin spetälska. 4Och Jesus sade till honom: ”Se till, att du icke säger detta för någon; men gå bort och visa dig för prästen, och frambär den offergåva som Moses har påbjudit, till ett vittnesbörd för dem.”

   5När han därefter kom in i Kapernaum, trädde en hövitsman fram till honom och bad honom 6och sade: ”Herre, min tjänare ligger därhemma lam och lider svårt.” 7Han sade till honom: ”Skall då jag komma och bota honom?” 8Hövitsmannen svarade och sade: ”Herre, jag är icke värdig att du går in under mitt tak. Men säg allenast ett ord, så bliver min tjänare frisk. 9Jag är ju själv en man som står under andras befäl: jag har ock krigsmän under mig, och om jag säger till en av dem: ’Gå’, så går han, eller till en annan: ’Kom’, så kommer han; och om jag säger till min tjänare: ’Gör det’, då gör han så.” 10När Jesus hörde detta, förundrade han sig och sade till dem som följde honom: ”Sannerligen säger jag eder: I Israel har jag icke hos någon funnit så stor tro. 11Och jag säger eder: Många skola komma från öster och väster och få vara med Abraham, Isak och Jakob till bords i himmelriket, 12men rikets barn skola bliva utkastade i mörkret därutanför; där skall vara gråt och tandagnisslan.” 13Och Jesus sade till hövitsmannen: ”Gå; såsom du tror, så må det ske dig.” Och i samma stund blev tjänaren frisk.

   14När Jesus sedan kom in i Petrus’ hus, fick han se hans svärmoder ligga sjuk i feber. 15Då rörde han vid hennes hand, och febern lämnade henne; och hon stod upp och betjänade honom.

   16Men när det hade blivit afton, förde man till honom många som voro besatta; och han drev ut andarna med sitt blotta ord, och alla som voro sjuka botade han, 17för att det skulle fullbordas, som var sagt genom profeten Esaias, när han sade:

   ”Han tog på sig våra krankheter,
   och våra sjukdomar bar han.”
   18Då nu Jesus såg mycket folk omkring sig, bjöd han att man skulle fara över till andra stranden. 19Och en skriftlärd kom fram och sade till honom: ”Mästare, jag vill följa dig varthelst du går.” 20Då svarade Jesus honom: ”Rävarna hava kulor, och himmelens fåglar hava nästen; men Människosonen har ingen plats där han kan vila sitt huvud.” 21Och en annan av hans lärjungar sade till honom: ”Herre, tillstäd mig att först gå bort och begrava min fader.” 22Då svarade Jesus honom: ”Följ du mig, och låt de döda begrava sina döda.”

   23Och han steg i båten, och hans lärjungar följde honom. 24Och se, då uppstod en häftig storm på sjön, så att vågorna slogo över båten; men han låg och sov. 25Då gingo de fram och väckte honom och sade: ”Herre, hjälp oss; vi förgås.” 26Han sade till dem: ”I klentrogne, varför rädens I?” Därefter stod han upp och näpste vindarna och sjön, och det blev alldeles lugnt. 27Och människorna förundrade sig och sade: ”Vad är denne för en, eftersom både vindarna och sjön äro honom lydiga?”

   28När han så hade kommit över till gadarenernas land på andra stranden, kommo två besatta emot honom, ut från gravarna där. Och de voro mycket våldsamma, så att ingen kunde färdas den vägen fram. 29Dessa ropade då och sade: ”Vad har du med oss att göra, du Guds Son? Har du kommit hit för att plåga oss, förrän tid är?” 30Nu gick där långt ifrån dem en stor svinhjord i bet. 31Och de onda andarna bådo honom och sade: ”Om du vill driva ut oss så låt oss fara in i svinhjorden.” 32Då sade han till dem: ”Faren åstad.” Och de gåvo sig åstad och foro in i svinen. Och se, då störtade sig hela hjorden utför branten ned i sjön och omkom i vattnet. 33Men herdarna flydde; och när de hade kommit in i staden, omtalade de alltsammans, och särskilt vad som hade skett med de besatta. 34Då gick hela staden ut för att möta Jesus; och när de fingo se honom, bådo de att han skulle begiva sig bort ifrån deras område.

   Gilla

 2. Annie, Johan och Anders!

  Varför lägger ni så ofantligt mycket tid på dessa sidor om ni ändå vägrar att ta argumenten för den kristna tron på allvar?

  Om ni verkligen tror på evolutionen då har ju ändå det vi skriver om här absolut ingen relevans. Men, sanningen är att ni är rädda för att det finns en risk att vi kristna är med på tåget och ni inte är, vilket de facto så också är.

  Än så länge finns det tid för omvändelse. Det enda ni behöver göra är att bekänna att Jesus Kristus är Guds Son och att ni är beredda att vända bort från de dåliga sidorna och bekänna Jesus som störst av allt i edra liv.

  Nåd och frid.
  Thomas

  Gillad av 1 person

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s