Varför kristna ska vara flyktingvänliga

Nytt avsnitt av Jesusfolket! Migrationsdebatten är hetare än någonsin och främlingsfientligheten sprider sig snabbare än sommarens skogsbränder. I dessa tider är det oerhört viktigt att kristna är förankrade i Bibelns tydliga undervisning om invandrare och flyktingar. Det pratar Micael om i denna föreläsning från Maranata i Bromma som han höll för två år sedan när hans och Stefan Swärds bok Jesus var också flykting släpptes.

Ladda ner MP3-filen här.

Ladda ner häftet med 117 bibelverser om invandare och flyktingar.

Köp boken Jesus var också flykting.

Bjud in Micael att tala om Jesus var också flykting.

Podcasten Jesusfolket hittar du här eller varhelst podcastar finns. Du kan även prenumerera på YouTube. Gilla gärna Jesusfolket på Facebook! Om du vill stötta podden, ge en gåva till Jerusalemprojektet.

En kommentar

  1. Fick tips om ett radioprogram från P1 där barn på flykt utan sina föräldrar berättar hur det är. En gripande berättelse är där en 8-årig pojke separeras från sin mamma under en attack mot deras by i Somalia och det tar 7 år innan pojken får veta om hans mamma lever eller inte.

    Scrolla ner till ”En generation utan föräldrar.”

    https://sverigesradio.se/avsnitt/1158503

    Gilla

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s