Vad ska kristna rösta på?

Nytt avsnitt av Jesusfolket! Många har frågat oss om hur man som kristen bör rösta egentligen, så här kommer vårt svar! Vi pratar om problemen med identitetsröstning och uppdelningen av världen i höger och vänster, samt diskuterar hur mycket en röst vart fjärde år spelar roll egentligen.

Ladda ner MP3-filen här.

Vårt tidigare poddavsnitt om varför vänster-högerskalan inte funkar.

Läs också Jacob Schönnings artikel ”Vad låter Jesus dig (inte) rösta på?”

Podcasten Jesusfolket hittar du här eller varhelst podcastar finns. Du kan även prenumerera på YouTube. Gilla gärna Jesusfolket på Facebook! Om du vill stötta podden, ge en gåva till Jerusalemprojektet.

3 kommentarer

  1. Frikyrkoledare skall inte lägga sig i vad kristna skall rösta på. Vi som tror har ett eget omdöme, vi kan se och förstå vad som är bäst för vårt land.

    Kommunal ringde mig igår och förklarade varför man skulle rösta på S, jag frågade om hon ansåg att det var ok att ljuga och förvränga vad andra partier sagt, om det var moraliskt rätt?

    Om Hela pingsten anser att lögn, förvrängningar av det sagda och löften om mer pengar till palestina, kvinnans rätt till sin kropp där det är ok att döda barn, homofrågan, könskorrigering, osv, om ni anser att det är ok att rösta på partier med dessa hållningar bilr frågan, hur tänker ni???

    Bb

    Gilla

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s