Läkaren Sean uppväcktes från döden

Doktor Sean George var nyligen med i det brittiska radioprogrammet Unbelievable och berättade där om hur han var död i över en timme men återvände till livet när hans fru Sherry bad för honom. Hans presentation om detta kan ses här:

2008 drabbades Sean av en hjärtattack, och efter att ha instruerat vårdpersonalen på den lilla kliniken Kambalda Health Center om hur de skulle behandla honom slutade hjärtat slå. De försökte få igång hjärtat utan framgång.

En och en halv timme efter dödsögonblicket kom hans fru till kliniken, som också är läkare. Hon visste hur hopplös situationen var, men bad att Gud skulle göra ett mirakel. I samma ögonblick började Seans hjärta slå igen.

Sean har på sin hemsida presenterat medicinsk dokumentation för att han fick leverskada och njursvikt efter att hjärtat slutade pumpa blod, men efter “återuppståndelsen” blev han frisk.

Han själv och hans läkare saknade förklaring till att han inte hade hjärnskada, och han fick snabbt smeknamnet “mirakelmannen”.

I radioprogrammet får Sean frågan vad som är den bästa naturliga förklaringen till händelsen. Han konstaterar krasst att det inte finns någon, och om man ska konstruera någon behöver hela den medicinska vetenskapen ritas om.

Sean var en av Australiens ledande experter på hjärtsjukdomar redan innan händelsen, och han har dammsugit litteraturen efter möjliga förklaringar.

Lyssna på radioprogrammet här.

Medicinska bevis för händelsen.

Som läget är nu är detta ett tydligt vetenskapligt oförklarligt tillfrisknande efter bön. Läs mer om sådana fall och hur man kan förstå dem i boken Dokumenterade mirakler som snart släpps på Sjöbergs förlag. Passa på att beställa senast 8 maj så får du den billigare!

dokumira promo

 

En kommentar

  1. Jag hajjar inte varför detta fall får sådan uppmärksamhet då det vanliga är att man dör. Även denna man. som fick extra tid på jorden. kommer att dö. Om han tror kommer han dock till himmelen efter uppståndelsens dag.

    Gilla

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s