Sju anledningar till att Sverige bör ta emot fler flyktingar

Nytt avsnitt av Jesusfolket! Micael fortsätter sin föreläsning på Liljeholmens folkhögskola om migrationsteologi. Varför utvisar Sverige kristna och andra minoriteter till livsfarliga länder som Afghanistan? Varför talar rika länder om kapacitetsbrist och systemkollaps när fattiga länder tar emot många fler flyktingar? Vilka bibelord använder sig kristna migrationsmotståndare av – och handlar de ens om invandring?

På grund av ett tekniskt fel förkortades MP3-filen innan det var meningen. Här är del 2 av avsnittet.

Ladda ned MP3-filen av del 1 här.

Ladda ned MP3-filen av del 2 här.

117 bibelverser om invandring och flyktingar.

Jesus var också flykting.

Presentationen Micael använder.

Podcasten Jesusfolket hittar du här eller varhelst poddar finns. Du kan även prenumerera på YouTube. Gilla gärna Jesusfolket på Facebook! Om du vill att vi ska komma och prata i din församling, bjud in oss!

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s