Varning! SD vill utvisa ALLA asylsökande som konverterar i Sverige

🚨 SD VILL UTVISA KONVERTITER TILL FÖRFÖLJELSE – OCH M VERKAR STÖDJA DET 🚨

Idag sa Jimmie Åkesson att SD vill neka asyl till ALLA asylsökande som konverterar till en annan religion efter de kommit till Sverige.

Ulf Kristersson bekräftade att M står bakom SD:s plan för att få ”nära noll asylinvandring”. Åkesson hävdar att även KD stöder förslagen men detta dementerades sedan av Ebba Busch. De kan dock lätt köras över av M och SD om det blir en högerregering.

I flera år har jag kämpat för och bett med asylsökande konvertiter som Migrationsverket inte vill tro på. Socialdemokraternas nonchalans för deras situation var illa nog, men M-SD-KD-alliansen är långt mycket värre.

Om de skulle vinna valet befinner sig tusentals asylsökande i allvarlig livsfara.

Alla konvertiter vi har kämpat för, bett för, gråtit med… mitt hjärta går sönder när jag tänker på vad som skulle hända om de alla nekas asyl. Vilken oerhört mörk tid vi lever i.

Uppdatering: En del har anklagat mig för att ljuga och ”bära falskt vittnesbörd” om att SD vill utvisa alla asylsökande som konverterar i Sverige. De pekar på en tweet av Jimmie Åkesson där han skriver: ”Detta gäller den som efter avslagen asylansökan ‘kommer på’ nya skäl för att ändå få stanna. Det vill säga den som uppenbart bluffar…”

SD:s förslag som de presenterade i onsdags begränsade sig dock inte till dem som konverterar efter de fått avslag, utan alla som byter religion efter de lämnat ursprungslandet. I princip alla konvertiter, alltså. 

Sen stämmer verkligen inte Åkessons påstående att man ”uppenbart bluffar” om man exempelvis finner Jesus och blir frälst sent efter en ursprunglig asylansökan – Konvertitutredningen undersökte 450 afghaner som blivit döpta i svenska församlingar och fann att minst 89 % av dem hade en genuin kristen tro. 

Därtill verkar grupper som talibanerna inte bry sig om hur genuin en konvertering är – de har dödat folk bara för att ha en bibelapp på telefonen. 

Så nej, jag ljög inte. Däremot blev jag förvirrad av Åkessons tweet, som verkar säga emot hans eget partis rapport. Kan det vara han som i själva verket ljuger?

3 kommentarer

 1. Det finns ju de som konverterar för att få uppehållstillstånd, det vill säga, de blir HBTQ när de kommer hit, utan att egentligen vara HBTQ och det är detta de vill komma åt.
  Det är lite det samma som när flyktingar uppgav att de var under 18 år för att få uppehållstillstånd, skäggiga 13åringar, ja du vet väl allt detta?

  Gilla

  1. ”Vill komma åt”? Björn, läs förslaget igen – det finns återgivet ovan. De vill utvisa ALLA som konverterar eller kommer ut som HBTQ utanför utsprungslandet. Alla, varenda en. Helt oavsett om de är genuina eller ej.

   De ”kommer åt” de som bluffar på samma sätt som en atombomb över en stad ”kommer åt” de som är kriminella. Mängder med oskyldiga människor skickas till förföljelse helt i onödan, bara för att SD avskyr utomeuropeiska invandrare och vill ha bort dem.

   Gilla

 2. Frid, detta är ett problem. Men vad som har bekymrat mig är det alldeles för lågintensiva ansträngningar över huvud taget, att evangelisera bland muslimer i det här landet. Vi är alldeles för tafatta och likgiltiga inför dessa fantastiska möjligheter. gäller bara att veta hur man skall gå till väga. När muslimska länder är helt stängda för utomstående evangelister har vi ju hur många som helst här alldeles inpå knytet som aldrig har hört talas om Jesus. Det finns en somalisk kvinna som varit här i Sverige i 13 år och hade aldrig hört någon berätta om Jesus, ingen bjöd henne (och hennes man) till kyrkan, ingen erbjöd henne bibeln etc. Sedan åkte de till England för att hon ville lära sig engelska och där blev hon frälst. Där tog kristna hand om dem och ledde dem till Kristus. Så låt oss göra annat än bara sitta passivt på kyrkbänken på söndagarna. Jag vet, motståndet är stort, men om vi ber och slår oss samman, planerar för strategier, för detta är frågan om andlig krigföring. I två års tid har jag gjort viss form av ”långt räckt hand” evankelisering. D.v.s. sånings arbete. Kan ni skicka ut förfrågningar om olika strategier och om idéer om HUR. En grej är att få lite upplysning om hur en muslim tänker. Deras kultur och ´maners´ är nog så olika jämfört med våra att det gäller att vet hur, så man inte pga. okunskap smäller igen dörren framför nesan på en.. Och få se om ni får intressanta svar. Shalom, eija

  Gillad av 1 person

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s