Bra kristna bloggar: Kolportören

Kolportören är Joachim Elsanders blogg. Joachim är pastor i Korskyrkan i Borlänge och ännu en av faktorerna som gör att jag älskar EFK. Kolportören (som är ett gammalt ord för kringresande predikant typ) bloggar om allt möjligt som rör teologi, kyrka och tro. Ämnena växlar från den kristnes förhållande till krig och pengar till försvar för treenigheten och, ganska nyligen, troendedopet. En mycket bra och läsvärd blogg, och glädjande nog jämförelsevis populär i den kristna bloggosfären. Ta och kika in.

3 kommentarer

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s