Hans Sundberg: Julen är ett andligt krig

En riktigt bra och tänkeväckande predikan som Hans höll i Mosaik i söndags och som hör samman med min bloggpost som jag publicerade igår (även om Hans kanske inte skulle ta ut svängarna lika mycket som jag gör).

En kommentar

  1. Bra tal gud är med dom utsatta men mot dom som gör onda ting kommer att tänka på didache från urkyrkans dagar som talar om att hjälpa dom fattiga men dom som skyddade dom rika som ”alltigenom syndiga” ingen filosofisk flum kristendom med andra ord som slår ut armarna och frågar är vi inte alla syndare ?? medans dom fattigaste lider fötryck och svält.

    Gilla

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s