Skattjakt

En grej som blivit poppis bland vissa ungdomar i kristi kropp är s.k. treasure hunt när man först ber om kunskapens ord från Gud, skriver ned dem på en lapp och därefter går ut på stan för att be för folk som stämmer in på ens ”skattkarta”. Ett färskt vittnesbörd om en sådan skattjakt finns publicerad på Healing Herald och Kevin Dedmonds hemsida, nu även här:

A BSSM [Bethel School of Supernatural Ministry, min anm] grad now living in Germany sent a testimony of a treasure hunt experience at a kebab place [han heter för övrigt Daniel, min anm]. He had “kebab place,” “four teens,” and “someone with a Turkish name starting with M.” He and his treasure hunt team found four teens and one of them had a Turkish name beginning with M. They prophesied over him about being a teacher. He freaked out because he had always wanted to be a teacher.

The guy had a word of knowledge about pain in his right knee, which M. acknowledged. He had right knee on his map and showed the M.’s friends the map and told them to watch because God was about to heal their friend’s knee. M. was completely healed right in front of them all. Then M.’s Muslim friend jumped up and asked prayer for his ankle and blood pressure. The BSSM grad showed him that next to “right knee” was “blood problems” on the treasure map. The Muslim man started freaking out and shaking under the power of God and said he was getting goose bumps all over his body. The guy prayed for him and he felt the power of God come all over him like fire. Then he sat down because he couldn’t stand under the power of God.

One guy started to mock and the BSSM grad shared that healing was a byproduct of God’s love and an invitation to get to know him closer. God gave him a vision of that teen’s bad relationship with his dad and also that he took care of his sister, and that God wanted to use him as a prophet of love to his family. He asked his friends if they had told the guy anything but they hadn’t. He was so touched that God really does know and talk to people.

A man in the restaurant said, “Hey, I’m an atheist. What does God have to say about me?” God showed the guy that he loved that man’s musical creativity and would use his music in supernatural ways. The professed atheist shared that he loves to play drums and but he couldn’t because he had broken his wrist and was in constant pain and could still hear it popping. So he received prayer for his wrist and was healed. Then the list was being passed around the restaurant because people wanted to know if God had something to say about them. One young man was surprised when he saw that what he was wearing was on the list. Two Muslims and a former atheist were healed and several in the next few days were saved and are now going to church.

3 kommentarer

 1. Härligt det verkar att fungera också , kul kreativt att komma på det här med skatt jakt. ett gäng kristna jag följde en tid var ”dream” i England

  http://www.dream.uk.net/

  Man kan också kolla deras youtube kanal

  http://www.youtube.com/user/dreamuknet

  Jag tror den här typen av kristen tro är väldig nyttig kristus är ju inte bara en platt text som finns i bibeln som man bara förstår med intiligensen utan det måste finnas hjärta med. En ortodox förklarade det så att kristus kommer till människor genom texen men inte att texten i sig själv är kristus.

  Gilla

 2. Vi hade skattjakt med Pannkakskyrkan för en vecka sen. Ett gäng lyckades pricka in fem grejer på en person: att han stod utanför Åhléns, hans namn, att han hade en skateboard, att han hade ont på ett visst ställe, och vad han hade på sig. De fick be för honom.

  Gilla

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s