Mer mission i Sverige!

Ander Blåberg, missionsdirektor för EFK skriver i en mycket bra insändare i Dagen om hur viktigt det är att vi satsar på mission här hemma och inte bara utomlands. Detta är något som inte minst Jonas Melin på Barnabasbloggen ofta skrivit om. En väldigt viktig poäng Blåberg har i sin insändare är att vi inte får inbilla oss att en svensk evangelisationssatsning inte kommer kosta något. Inte minst kräver det att många kristna flyttar. Idag bestämmer nära alla kristna var de ska bo på faktorer som priser, karriärer och nöjen, inte utifrån var Evangeliet behövs mest. Blåberg skriver också om hur viktigt det är att vi synliggör Jesus mer i vardagen. Så oerhört sant.

En kommentar

  1. Det var verkligen en bra artikel och det är sant det både han och du skriver. Ett liv efter Jesu ord om att inte göra sig några bekymmer över morgondagen kanske kan få oss att våga gå i tro mer gällande just priser, karriär och nöjen.

    Gilla

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s