Att höra Guds röst, korta versionen

Som sagt rekommenderar jag er verkligen att lyssna på Hans Sundbergs predikan om att höra Guds röst som han höll för en vecka sedan. Om ni inte orkar lyssna på hela har jag gjort ett litet ”best of”-klipp som bara tar 10 minuter. Mycket nöje.

2 kommentarer

  1. Halleluja ,tack till Herren för väckelse i sverige med utgjutning av den Heliga Anden och fröjd och Guds folk börjar vakna upp från sömnen för ny är det sista tiden och vi måste tro detta och sista väckelse har börjat med Guds hjälp och nåd, låt inte sömnen tar over oss och inte trötthet och detta värdens kärlek vinna över våran kärlek till Herren tack var välsignat be och vakna,keijo södertälje

    Gilla

  2. Yes! Väckelse är kyrkans normaltillstånd, vi behöver inte skapa något nytt utan bara återgå till urkyrkans Gudstjänstliv som kombinerade karismatik med arbete för fred och rättvisa. Gud välsigne dig, Keijo.

    Gilla

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s