Helande, änglabesök och profetia

Det här är tre fascinerande vittnesbörd från olika håll, publicerade på Mirakelbloggen. Jag har inte fått dem verifierade, men de berättas av tre enkla, jordnära människor. Alltid något.

En tjej från Uppsala skriver på Facebook:

JAG BLEV HELAD IDAG, På direkten. Fatta Vad COOL GUD är ! och han är vår Gud liksom!!!!!!!! :D :D  alltså igår på idrotten så fick jag en rejäl stuckning i foten. jag har gått med kryckor sedan dess och hade otroligt ont kunde knappt stödja på foten. sen så kommer det fram två personer och frågar om dom kan be för mig.. några sekunder senare är smärtan borta och jag kunde springa och gå helt som vanligt. sjukt coolt alltså!:)

Simon Ådahl fick följande brev i september:

Hej Simon!

Vill dela något som jag varit med om nyligen och som jag tror är en uppmuntran för dig. Har en vän som ännu inte är bekännande kristen men som är på god väg… Vi träffades hemma hos mig förra veckan och pratade mycket om Gud, Jesus och tron. Jag kände Guds närvaro när vi pratade och tror att jag fick så in nåt från Gud.

Innan hon gick började vi lyssna på lite olika musik, kristna artister. Hon är också väldigt musikintresserad som jag, så det kändes naturligt och hon lyssnar ofta på kristen musik. Så kom jag att tänka på din skiva “Larm” och sista låten “Jag talar liv i dej”. Jag satte på den och hon blev rörd till tårar och sa att hon blev alldeles varm inombords. Hon frågade vilken artist det var och vad låten hette för hon ville ladda ner den och fortsätta lyssna på den hemma.

Några dagar senare ringer hon mig och berättar något som gav mig gåshud. Då berättade hon att efter vi hade träffats hade hon fortsatt att lyssna på din låt hemma. Hon hade blivit så berörd av texten och bara känt värme och kärlek invändigt och sedan gått och lagt sig med den känslan.

På natten vaknar hon (hennes man var bortrest så hon var själv i sovrummet) av att det står en man i skinande, vita kläder vid hennes säng. Hela rummet uppfylldes av sådan värme, frid och intensiv kärlek. Hon visste direkt att det var en ängel och det var så verkligt sa hon, för hon fick flytta sig lite åt sidan i sängen för att göra plats åt ängeln för han satte sig ner bredvid henne. Sedan sa han “Jag har förlåtit dig och jag älskar dig”

(Jag undrar själv om det kan ha varit Jesus själv som var där?). Det här var saker som hon behövde höra. Hon har varit med om fruktansvärda saker under sin uppväxt som hon delat med mig.

Hon berättade för mig att hon pga det som hänt haft som en hård klump, som en oerhörd tyngd eller “plåtburk” som hon sa, uppe i bröstet till vänster som hon fysiskt kunnat känna ända sedan barndomen och som hon inte kunnat bli av med. Hennes psykiska tillstånd har alltså gett henne denna fysiska åkomma som också lett till att hon inte kan ta djupa andetag, haft mycket högt blodtryck och fått hjärtklappning, känt oerhörd skuld m.m.

Hur som helst.. ängeln hade sedan sträckt ut sin hand och lagt den precis på den platsen i bröstet där klumpen sitter. Hon kände direkt att något hände och att det förändrades, mjuknade upp.

Dagarna efter kände hon att klumpen höll på att smälta och tina ner successivt, hennes blodtryck har sjunkit, hon kan ta djupa andetag utan att det smärtar. Gud håller på att hela och upprätta henne invändigt.

Hon säger själv att din låt som jag spelade för henne var det som öppnade henne för detta under och gjorde henne mottaglig! Det är helt fantastiskt! Så fortsätt att skriva musik och göra det Gud manar dig till! Det du gör betyder oerhört mycket för många! Det sätter människor fria! Var välsignad!

En kvinna som heter Pia skrev i maj:

“Idag satt jag trött och utmattad på bussen på väg hem från skolan. Halvvägs hemma började hjärtat hamra i bröstkorgen, jag blev svettig och kände hur jag fylldes av Ande. Jag såg mig omkring, klockan var kring fyra så det var mycket folk på bussen. Framför mig satt en kvinna och jag kände i hela kroppen att det var henne jag skulle tala till. Jag blev rädd för att hon skulle tro att jag var galen och jag drabbades av både tvivel och skam, men Herren sa till mig att jag skulle ge henne följande ord: “Ja, han lämnade dig för en annan, men det var inte ditt fel. Det har ingenting med dig att göra. Du är innerligt älskad. Jag väntar på att du ska ropa till mig, mitt barn”.

Jag svalde både skammen och rädslan och gick till handling; jag knackade henne försiktigt på axeln och sa “Eeeeehhh… Alltså…. Jag går med Gud, och du kanske tycker det här är helt galet, men Han säger åt mig att jag ska säga till dig att det inte är ditt fel att din man lämnade dig för en annan, att det inte hade med dig att göra, att Gud väntar på att du ska vända dig till Honom och att du är innerligt älskad”.

Hon blev likblek och började gråta och frågade mig hur jag visste att hennes man lämnat henne, jag sa att jag inte vet någonting alls men att Gud vet allt, då kom hennes hållplats, hon tackade mig gång efter annan och klev av bussen med ett leende genom tårarna.

Guds verk en helt vanlig måndag i Gävle på linje 12 från Rådhuset till Kastsjö – det är rock n’ roll att gå med Gud!”

Fler vittnesbörd finns på Mirakelbloggen.

2 kommentarer

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s