God undervisning om försoningen på korset

Denna dag när vi minns den heligaste handling som skett i världshistorien – när Guds Son dog för våra synder för att vi skulle få evigt liv – vill jag rekommendera denna predikan av min vän Marcus Sandström – faktiskt den första predikan i min församling som jag spelade in (och idag har jag nog spelat in runt 100 stycken). Marcus är en mycket bra Bibellärare, och med förankring i Skriften talar han om hur Jesu kors befriar oss, att vi är kallade till att bära våra egna kors och att det måste göras i ödmjukhet.

Om du övertygats av alla under Gud gör och vill ta emot det eviga liv Han erbjuder, ta bara emot Jesus som Herre och tacka för att alla dina synder är förlåtna genom Hans död för dig. Och om du redan blivit frälst, be och arbeta för att fler ska bli det och sprid Riket överallt.

En kommentar

  1. Vi måste berätta det oxå. Var vi än befinner oss. Vid busshållplatsen, väntrummet, affären ja överallt, även från sjuksängen, ja precis överallt, och alla människor i tron på Jesus är alla värdiga att sprida budskapet. Om Guds försoning med människan: Guds Son steg ner till oss i tjänarskepnad människogestalt.

    Gilla

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s