Heidi Baker: Driven av Guds kärlek

Läsvärd bok
Läsvärd bok

Heidi Baker kallas ibland för Afrikas Moder Teresa, och nog har hon gjort väldigt stora insatser för de fattigaste av de fattiga i Mozambique. Hennes organisation Iris Ministries ger människor materiell hjälp såväl som andlig, många under och tecken sker medan församling efter församling planteras och tusentals kommer till tro på Herren Jesus. Ovan läser jag inledningen ur Heidis bok Driven av Guds kärlek där hon ger sitt gripande och kraftfulla vittnesbörd om när Gud uppenbarade för henne att den desperata hunger som de fattiga i Mozambique känner inför Guds Rike måste drabba Västvärlden.

Nedan uttalar sig Heidi själv om bokens innehåll.

3 kommentarer

  1. Guds Kärlek, Agape, driver och hjälper mig så säger Hans ord. Som människa har jag svårt för min egen del att uttala mig om mig själv men tror oxå att medvetenhet om sin egen kärlekshandling inte riktigt är riktig eftersom kärlekn söker inte sitt, och vågar knappt uttala mig om mig själv om Hur mycke Guds kärlek driver mig men jag är ändå ganska förvissad om att Modet ger Han mig i livets verkligheter, och vill behålla en spontan medkänsla och plikten att finnas för andra människor.En tanke.

    Birgitta Asp

    PS Hej syrranDs

    Gilla

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s