Möt Gud hos farfar i Gävle!

Restaurangen
Restaurangen

Vilken farfar, tänker ni. Jo, Farfars restaurang förstås! Där hålls ibland träffar som praktiskt nog kallas för farfarsträffar. De är fullsmockade av Guds härlighet och kraft. Hela mötet dryper av hunger inte bara efter farfars mat utan av Guds Rikes mirakulösa genombrott. Och Gud svarar mäktigt på den hungern.

Träffen saknar agenda. Medan alla sitter och knaprar på farfars goda mat händer lite allt möjligt vid mikrofonerna, allt eftersom Anden leder. Lite lovsång, nåt Bibelstudium, en och annan profetia. Framför allt delas många vittnesbörd. Simon Ådahl är en av dem som arrangerar Farfarsträffarna, och han älskar att berätta om de fantastiska mirakler han har upplevt, som i videon nedan:

Men detta är inte en one man show. Alla som känner att de har något uppbyggligt att dela är välkomna fram, precis som i 1 Kor 14:26. När jag var med på min första farfarsträff för ett år sedan förundrades jag av hur många det var som berättade om riktigt tunga mirakler. Detaljerade profetior, mirakulösa helanden och dramatiska befrielser. Allt i skymundan för de stora kristna konferenserna och medierna. Gud rör på sig i det tysta i Sverige.

På farfarsträffen för ett år sen kom Simon, la händerna på mina axlar och sa: ”Det här Micael måste du skriva om på Hela Pingsten! I en tid när kyrkbänkarna står tomma, varför samlas över hundra pers i en restaurang för att söka Gud?” Svaret är förstås att det är på Farfars det händer. Guds Rike stormtrivs på de offentliga platserna och bland vanligt folk. Många av dem som kommer på farfarsträffen tillhör enkel, fattig arbetarklass. Kollekter tas upp för utförsäkrade och de som inte kan betala hyran. Detta skapar ett beroende till Gud som manifesteras kraftfullt när träffen avslutas med bön. Guds Ande faller, profetiorna haglar, mirakler sker.

Tveka inte, ta er till Farfars! Restaurangen ligger på Skolgången 20 i Gävle. 27 oktober kl 15:00-22:00 är nästa träff. Sätt in 150 spänn för mat och kaffe på bankgiro 719-6553 senast den 17 oktober. Skriv ditt namn eller om du anmäler flera, skriv alla namn inklusive efternamn på inbetalningen. Tänk på att anmälan är bindande.

Syns där förhoppningsvis!

2 kommentarer

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s