Stöd katastrofarbetet på Haiti!

Tacka vet jag public service. Hade det inte varit för SVT och SR hade jag förmodligen ännu inte känt till att orkanen Sandy som just nu härjar runt i USA redan orsakat omfattande förödelse på Haiti. Över 50 pers har dött, 200 000 har blivit hemlösa (exklusive de 400 000 som fortfarande är det sen jordbävningen 2010), kolera sprider sig snabbt och hungersnöd väntar runt hörnet.

image
Katastrofläge

Allt detta sker medan strålkastarna är riktade mot det stora, rika landet i väst. ACT Alliance, en paraplyorganisation för kristna biståndsorganisationer, mobiliserar nu för att hjälpa offren i Haiti, men det behövs mer pengar. Ta därför och ge en fet summa till ACT-medlemmens Svenska kyrkans internationella arbete. Ju längre tid som går desto större och svårlösta blir behoven, så snabba på. Be intensivt för detta, och sprid budskapet vidare så fler får upp ögonen för katastrofen på Haiti.

Kolla även in bloggposten Romney, Sandy and Haiti som jag skrev på min engelska blogg idag.

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s