Kärlek och väckelse

Sofia
Sofia

Gästinlägg av Sofia Delhag som skriver på denna fantastiska blogg

Hej vänner!

Jag har ibland gått och undrat över varför man egentligen ska älska alla människor, som det står i bibeln. Visst, det är ju härligt om man går runt och sprider kärlek, men varför? Varför tjatar bibeln om detta?

För ett tag sen kopplade jag verkligen. Det står i bibeln att Gud ÄR kärlek, alltså:

När du sprider kärlek sprider du Guds rike. Vad är Guds rike då? Jo, det är hur världen är menad att vara. En plats full av kärlek och hopp, inte krig och elände. En plats där Gud regerar, inte själviskheten och ondskan. Guds rike håller på att komma tillbaka till denna trasiga värld, det ser vi i flera länder där väckelser startar.

Men vad händer i vårt land då? Åh, om vi bara kunde ana!

Gud håller just nu på att göra något stort i Sverige!  Han väcker liv i Sveriges kristna så att de börjar bli mer frimodiga och gå fram överallt och sprida Guds kärlek! Det är helt fantastiskt! Och vet ni? Kristna i andra länder diskuterar hur mycket som pågår i Sverige, om hur mycket under och helanden som sker här, det märks utifrån, det är alltså något extra! Gud har sett Sveriges situation och kommer hit med Sitt rike! Är det inte fantastiskt! Och vet du vad som också är fantastiskt? VI FÅR VARA EN DEL AV DET!

Du och jag, vi som bara är enkla små människor, får vara en del av allt detta och sprida Guds rike där vi är. Alltså, där vi går fram ska vi sprida glädje, tro, hopp och kärlek, och peka med allt vi har på Konungars Konung för att Han är den som borde regera över vår värld!

Hur ska vi göra det då?

Gud skapade oss speciella. När vi tar emot Jesus så kommer Guds rike in i våra liv. Alltså, genom att vi helt enkelt lever i vår tro på Gud så sprider vi Hans rike! Så kära syster eller bror som läser detta: Glöm aldrig att vara dig själv, då är du den som Gud skapat dig till att vara och i och med det så sprider du Guds rike!

Så: ut med dig! Var ett ljus för dina vänner och för folk i din närhet!
Var dig själv och sprid Guds kärlek! Stå upp för din tro!

My dear sisters and brothers, let’s show Sweden who God is!

/ Er syster Sofia Delhag.

sofiadelhag.blogg.se 

2 kommentarer

  1. Jag är så imponärat av ordet väckelsie och jag brinner av eld i mej och har så mycket att vänta detta sista tid runt alla länder och här i sverige vi längtar kraftrg nyelse våran tids förlorade mäniskor in hunger hjärta att får kontakt til levende Gud och Herren låvar svar med kraftigt den Heliga Andens utgjutning öve oss alla, så låt oss upleve detta idag i våran hem och bland famljen och i arbete och i tysthet med oss ,tack med välsignelse ,keijo södertälje

    Gilla

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s