NYHET: Hela Pingstens lärjungaskola

Vill du gräva djupare i de teman som avhandlas på denna blogg – Andens gåvor, aktivism och evangelisation – och få praktiska tips på hur du kan följa Jesus mer effektivt? Gå en lärjungaskola. Har du inte tid att avsätta en termin eller ett läsår? Gå Hela Pingstens lärjungaskola! Inte lika djuplodande, inte lika socialt och du får ingen CSN – men jag lovar att utrusta dig så gott jag kan med den kunskap och undervisning som jag tror kan få dig att blomstra än mer som Jesu lärjunge.

Läs superb litteratur av John Wimber och Heidi Baker, lyssna på exceptionella youtubeföreläsningar av bland annat NT Wright, Candy Gunther Brown och Olof Edsinger, begrunda makalösa Bibelord av Gud och skumma igenom medelmåtta blogginlägg av Micael Grenholm. Allt avslutas med att du skriver ett PM om paralleller mellan karismatik, aktivism och evangelisation som jag sedan kan publicera som ett blogginlägg om du vill. Därefter är du examinerad från Hela Pingstens lärjungaskola och får nåt fint på posten 🙂

Skolan är helt internetbaserad. Den motsvarar ungefär två veckors heltidsstudier, men det är helt fritt att lägga upp den hur man vill under vilket tidsspann man vill. Om du är intresserad, säg till mig på micael.grenholm(a)gmail.com och sätt igång och plugga, allt du behöver finns på kurssidan. Och sprid gärna vidare till andra som du tror kan vara intresserade!

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s