Att se Jesus

I den här videon berättar jag om hur jag faktiskt såg syner av Jesus som nyfrälst. Kalla mig galen men det här är vad jag såg. Att se Jesus är den främsta av profetiska syner, och något som jag tror att alla kan uppleva om vi ber om det. ”Sträva efter kärleken, men var också ivriga att få de andliga gåvorna, framför allt profetians gåva.” (1 Kor 14:1)

Videon är från Sunday Night Live i Valsätrakyrkan där jag intervjuades i höstas. Hela intervjun kan ni se här.

Att se Jesus

 

3 kommentarer

  1. Bra att gud styrker och bekräftar Michael för ditt arbete , jag tror också du är på rätt väg 🙂

    Gilla

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s