5 lärdomar från Deboras ”esperanto-story”

David Wellstam skriver om vad vi kan lära oss från Deboras upplevelse 🙂

Kingdom blog

1976953_517162908404265_1488360057_n Debora Lundqvist

Micael Grenholms blogginlägg om Debora Lundqvists vittnesbörd från senaste Kingdom Culture har delats många gånger på Facebook och har berört hundratals människor. En tjej berättade för mig att hon läser det flera gånger om dagen för att det berört henne så djupt. Debora själv berättar hur personer på hennes skola som ännu inte följer Jesus läst storyn på internet och sökt upp henne och ställt nyfikna frågor. Aldrig har det varit så lätt för henne att få berätta om Jesus! När jag var i kontakt med henne härom dagen sa hon att hennes bön till Gud är att så många som möjligt ska bli uppmuntrade och välsignade genom berättelsen om vad Han gjorde i hennes liv.

Naturligtvis är vi alla unika och Gud verkar på olika sätt i våra liv. Vi kan därför aldrig använda andra människors andliga erfarenheter som mall. Men jag tror att vi alltid kan lära oss från det Gud gör, så här kommer…

Visa originalinlägg 1 076 fler ord

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s