Tecken, under och frälsning i Ghana

ghana

Megamissionsorganisationen Christ for All Nations som grundades av Reinhard Bonnke leds numera av Daniel Kolenda, och samlar liksom förr hundratusentals och ibland miljontals människor på kampanjmöten i Afrika. Genom att följa Daniel på Facebook och YouTube får jag uppdateringar om vad som händer på missionsfältet, och det är naturligtvis fantastiskt. Här är några höjdpunkter från deras nyligen avslutade kampanj i Ashaiman och Tema, Ghana, där 700 000 människor deltog.

blind

Mannen till höger var blind och kunde endast se svaga skillnader mellan svart och vitt. Jesus helade honom så att han kunde se färger, exempelvis den här biskopens skjorta och nyckelband.

deaf

Den här mannen helades från dövhet på sitt vänstra öra, som han inte hade kunnat höra på alls innan. Daniel bad honom försluta sitt högra öra och sa olika ord medan han rörde sig bakåt. Till slut stod han sex meter ifrån honom, och han kunde fortfarande höra!

blind boy

Den här pojken var förlamad och delvis blind. När Guds kraft kom över honom kunde han gå normalt och han såg klart. Hans mamma blev väldigt glad som ni kan se 🙂

ulcers

Den här kvinnan led av smärtsamma sår sedan två år tillbaka. Under förbönen på mötet kände hon en kall ström gå genom hennes kropp, och all smärta försvann. Hon väntade med att ge sitt vittnesbörd då hon var orolig för att smärtan skulle återkomma, men det gjorde den inte!

Därtill så blev tiotusentals frälsta och andedöpta under kampanjens gång. En mer detaljerad redogörelse går att läsa på CfaNs hemsida, och för fler vittnesbörd från missionsfältet rekommenderar jag deras nya julvideo med inblickar i många olika kampanjer som organisationen arrangerat:

Gud är god!

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s