Podcast: Den stora debatten om inredning

Nytt avsnitt av Jesusfolket! Sarah och Micael tenderar att hålla med varandra om en hel del, men här kommer en våldsam debatt! Sarah menar att en enkel livsstil inte behöver innebära ett fult och tanklöst hem medan Micael tycker att allt vore bättre om folk slutade bry sig om inredning och estetik. Vem har bäst argument enligt dig?

Podcasten Jesusfolket hittar du här eller varhelst podcastar finns.

3 kommentarer

  1. Idéerna faller platt på eget grepp. Redan gjorda åtaganden, staten lånar 85 miljoner kronor om dagen när ekonomin ”går som tåget”, kommer att sätta landets oberoende på spel. Att i det läget tro att det ska gå att uppfylla alla åtaganden med en starkt förminskad ekonomi kan inte tas seriöst.

    Gilla

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s