Mirakelolja i London

Detta är en översättning och sammanfattning av texten ”Miracle Oil Brings Healing” på Jesus Army’s hemsida. 

När fyra kvinnor från Jesus Fellowship Church hade möte i London för inte så länge sedan, dök en mystisk olja upp på tre av de fyra kvinnornas händer medan de bad. De lade sina händer på den fjärde kvinnan och olja dök upp på hennes panna och på hennes händer. En av kvinnorna försökte tvätta bort oljan med en massa vatten – bara för att se oljan dyka upp igen.

Jesus Army i London
Jesus Army i London
 
Olja på fingertopparna
Olja på fingertopparna

Nästa dag vid lunchtid bad samma fyra kvinnor för Ruth, en ung kvinna som hade haft svår smärta i nacken i två månader. Smärtan var så hård att Ruth inte kunde gå till jobbet och hon tog stora mängder morfin för att kontrollera smärtan. Medan de bad såg de hennes ansikte förändras från den kritvita färg de hade sig vant sig vid till normal, frisk färg. Ruth förstod att hon var helad och kunde springa och dansa och vandra runt kvarteret. Vid samma tidpunkt blev en kvinna som var på grund av en öroninfektion döv i ena örat helad då hon kände olja droppa i örat.

 Den kraftfullaste effekten denna upplevelse gav var smörjelsen att be för andra, och i synnerhet att be för människor i det bostadsområde där de hade möte i Sharons lägenhet. Inom månaden som följde den där kvällen kom två personer från samma kvarter till Sharons dörr och sökte under tårar tro på Jesus.

En kommentar

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s