Anabaptistisk sammankomst 4 december

Jag är med i ett anabaptistiskt nätverk som kommer ha sin första sammankomst den 4 december på Betel folkhögskola i Bromma. Stuart Murray från Anabaptist Network i Storbritannien kommer att medverka. Programmet och mer information finns här. Kom dit om du är intresserad av anabaptismen och vad den kan bidra med idag! För dig som inte vet vad anabaptismen är, kolla här. Om du vill vara med i det anabaptistiska nätverket, maila Jonas Melin på jonas(snabel-a)mariannelund.nu Det är också honom du mailar för att anmäla dig till sammankosmten, senast den 29/11.

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s