Gästblogg: Tre enkla sätt att förbättra världen

Följande är en gästblogg av Anton på Kristen Underjord.

Det är lätt att bli lamslagen av all skit som pågår i världen, och det är inte alltid enkelt att se vad jag som enskild person kan göra för att förbättra åtminstone lite. Då kan det vara på sin plats med tre enkla konkreta tips:

1. Bli sms-aktivist hos Amnesty: kostar 5 spänn varannan vecka, man får ett sms med info om något som är galet, och genom att svara skriver du under en protestlista. Ett sjukt smidigt sätt att göra skillnad.

2. Byt sökmotor och använd Growyn istället för storebror (aka google). För varje sökning får den ideella organisationen Growyn in lite mer pengar som de satsar i Naturskyddsföreningen och Barnens regnskog.

3. Be är kanske det mest klassiska och samtidigt bland det lättaste (iaf för mig) att glömma bort. Gud är den ende som verkligen kan förändra situationer till det bättre. Några minuter om dagen räcker gott!

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s