Bön för Europa

David Åhlén bloggar på Ikon1931:s hemsida och har skrivit en del om 24/7-rörelsen, en rörelse som främst handlar om bön (24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan) men också om mission och rättvisa. Rörelsen har byggt upp flera kommuniteter. Nu tipsar David om att rörelsen uppmanar till sex månaders bön för Europa, världens mest sekulariserade världsdel. Pete Greig, ledare för 24-7 internationellt skriver; ”Stand with us wherever you are in the world and lets pray together. Let’s pray for revival, let’s pray for God to move in Europe, let’s pray for God to get hold of hearts, let’s pray for new leaders to be raised up in every field of society. We have an opportunity, let’s gather together and seize it!” Läs mer här.

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s