Bra kristna bloggar: Lärjungabloggen

En liten hänvisning från Barnabasbloggen gjorde att jag trillade in på Lärjungabloggen som då var nystartad. Jag gillade det jag läste, och i blogrollen fanns bloggar som jag följde. Det bådade gott.

Efter att nu varit trogen läsare i snart två månader kan jag konstatera att det är en av mina favoritbloggar. Författaren heter Henrik Steen och är pastor i församlingen Kungsporten i Huskvarna. Bloggens ”slogan” är ”för vanliga Jesusefterföljare och framtidens ledare” posterna har ämnen från lovsång till kristen pacifism, det mest återkommande temat är dock evangelisation och lärjungaskap. Nyligen har Henrik varit i Rumänien och besökt kyrkor där för att se detta i praktiken (de rumänska kristna är hejare på att missionera) vilket han skrivit om på bloggen.

Henrik skriver många kloka ord som jag verkligen tror kommer från Gud och är en stor inspirationskälla för mig. Bloggen rekommenderas varmt till alla som läser detta.

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s