Hans Sundberg: Att höra Guds röst

Det här är en riktigt bra predikan. Som jag redan skrivit höll Hans den i den spansktalande församlingen Kyrkan för alla i söndags, och jag tror många blev berörda av den. Inte minst jag blev det, jag har bett i månader om att höra Guds röst, och denna predikan var precis vad jag behövde i min strävan efter detta. Hans ger några exempel på när han har hört Guds röst och hur han har betjänat människor genom det (exempelvis kom en kvinna till tro på Jesus efter att Hans hade talat in i hennes liv, vilket han berättar om i andra klippet nedan), han undervisar om att nyckeln till att höra Guds röst är att ta tid åt Gud, och han uppmanar oss också om att när väckelsen kommer måste vi ta emot de trasiga och ofärdiga med öppna armar och inte stänga ute någon som söker sig till våra kyrkor. Det bör också tilläggas att efter predikan talade Gud till Hans om olika personer i församlingen som han sedan fick betjäna. Gud är god. 🙂

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s