Mosaiks väckelsetrilogi

Utan att det var planerat har vi talat om väckelse i Uppsala Mosaik tre söndagar i rad. Två av dessa predikningar har jag redan lagt upp på bloggen men härmed får ni chansen att se dem igen. Det senaste tillskottet är Joel Gabrielssons predikan om att vara en väckelse här och nu i vardagen. Joel har gjort mycket, mycket gott för Guds Rike, dels som missionär i Odessa och dels som stor inspiratör här på hemmaplan när det gäller att be för sjuka i vardagen. Alla dessa tre videoklipp utgör en god helhet: Hur vi ska be för väckelse, hur väckelse ser ut samt hur vi själva kan vara en väckelse. Bakgrunden till att vi betonar detta är att väckelse är kyrkans normaltillstånd och Sverige har inte väckelse, därför är kyrkan döende. Men det finns hopp.

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s