Kingdom Camp

Jag har just kommit tillbaka från ett sommarläger som min församling Mosaik arrangerade tillsammans med den spansktalande församlingen Kyrkan för alla i Sollentuna. Temat var Guds Rike som många olika talare behandlade på både spanska och svenska. Naturligtvis har jag filmat alla predikningar och kommer lägga upp dem på youtube, några kommer ni ser här på bloggen, men redan nu finns alla gudstjänster, inte bara predikningarna, på Ustream tack vare Kyrkan för allas flitige mediearbetare Joël Acevedo. Man kan sammanfatta veckan med att vi fick smaka på Guds Rike, den Helige Ande föll och många, riktigt många, berördes av Gud. Jag fick flera nya vänner, och det är så gott att se människor från olika stammar och språk dela en gemensam hunger efter mer av Guds Rike.

Jag kommer som sagt lägga upp ett urval predikningar, här följer lägrets första predikan som hölls av KFA:s pastor Renzo Noé, ett fantastiskt budskap levererat på ett fantastiskt eldigt sätt:

Trate de traducción al español:

Acabo de regresar de un campamento de verano que mi iglesia Mosaik y Kyrkan för alla en Sollentuna organizado. El tema fue el Reino de Dios por muchos hablantes diferentes tratados, tanto en español y sueco. Por supuesto, he filmado todos los sermones y los publicará en youtube, algunos que usted verá aquí en el blog, pero ahora hay todos los servicios de la iglesia, no sólo los sermones, en la iglesia gracias por Ustream diligente de todos los trabajadores de los medios de comunicación Joel Acevedo. Se puede resumir la semana en que tenemos una idea de el Reino de Dios, el Espíritu Santo cayó y tocó muchos, muchos por Dios. Hice muchos amigos nuevos, y es tan bueno ver a gente de diferentes tribus y lenguas comparten un anhelo común de más del Reino de Dios.

Anterior es el primer sermón del campo por Renzo Noé.

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s