Två tokbra läger

image
Förra årets Kingdom Camp

Ursäkta att jag är sent ute (har varit lite upptagen de senaste sju veckorna) men jag vill tipsa om två jättebra läger som jag ska åka till. Båda präglas av en Gudsrikesvision som inkluderar maffiga mirakler, hängiven evangelisation och passionerad aktivism för fred och rättvisa.

14-20 juli går Vineyard Summer Camp av stapeln i Nyhem. Det är som namnet antyder Vineyardrörelsens årliga läger och samlar folk från hela Norden. Temat är ”Kingdom Vision” och seminarierna täcker in allt från miraker, profetior, församlingsplantering och lovsång. 100 % Vineyard helt enkelt. Bäst av allt i min mening: Christy Wimber kommer! Denna svärdotter till Vineyardrörelsens grundare John Wimber tokbrinner för Andens gåvor, jag är mycket inspirerad av henne och det ska bli ett sant nöje att få höra henne.

Veckan därefter, 22-27 juli, går Kingdom Camp av stapeln. Det är ett läger arrangerat av min församling Mosaik tillsammans med flera andra församlingar med en brinnande ”Kingdom Vision” likväl. Tidigare år har vi upplevt riktigt stark gudsnärvaro, många profetiska tilltal och förnyelse, och jag är väldigt förväntansfull på vad Gud ska göra i år. Seminarierna täcker in mission, evangelisation, profetisk workshop, Jesushistorier med mera, och så får ni höra mig berätta mer om vad Gud gör i Sydafrika. 🙂 Varmt välkomna!

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s