Rapport från verkligheten i Etiopien

I Facebookgruppen Ge och du ska få postade Niklas Frihaven detta för några dagar sen:

Har precis kommit hem från en resa till Etiopien, Afrika. Var där för att deltaga på en festival med Joshua campaign. Vi åkte på tisdag från Addis Abeba förbi Awassa för att slutligen nå byn Dore. Vägarna höll världsklass, sista 25km tog bara två timmar att köra.

Boendet var en madrass på golvet och toaletten ett hål i golvet och dusch fick helt enkelt utebli då det ej fanns någon. Men vad gjorde det, vi hade stark sol som framkallade en massa svett så man blev ju blöt ändå. Faktum är att jag inte velat bo på annat sätt, känns helt rätt att bo på samma villkor som de lokala invånarna

Under dagarna åkte vi i små grupper runt till närbelägna byar och höll torgmöten med förbön för sjuka. När man steg ur bussen så fick man direkt ett stort följe människor som säkert funderade om vi var sjuka eller bara vita spöken.

Helt fantastiskt vad Gud gör, vi bad för alla som var sjuka eller skadade och i stort sett alla blev helade och friska, från allt!

På kvällarna var det så dags för möte på stora scen, drygt 100 000 personer kom för att deltaga, helt enormt, har aldrig förr sett så mycket folk!!!

Min vän Karl Hargestam höll predikan och därefter bön för sjuka, Jesus var så närvarande, människor i tusental blev frälsta och helade av alla slags åkommor.

I början av varje möte var det en man som bad utöver folkmassorna, hans uppgift var att få alla demoner att börja manifestera. Hade aldrig trott jag skulle få se så många människor besatta av onda demoner, jag har ju själv burit på sådana i 26år och själv ganska nyligt blivit befriad så mitt hjärta brann för de stackars drabbade människorna.

Demonerna tog helt över människan, de skrek, skakade, ögon som vändes, fick djurlika beteenden, spottade, försökte bitas och attackerade mig vilt. Jag kände sådant skydd av helige ande att rädsla ej existerade, ville bara hjälpa dem.

Vi var flera som bad för dessa människor och befallde demonerna ut i Jesus namn och ut for dem en efter en, man blir så lycklig när man till slut möter människa i kroppen och ser dennes lyckliga blick av befrielsen, Jesus är god!

Att under dessa 10 dagar fått uppleva att människor blev befriade av så många demoner, blev befriade från cancer, blinda som fick tillbaka syn och döva hörsel, lama började gå, ja det fanns inget som inte hände.

Jag har många vittnesbörd från denna resa, kommer säkert skriva om dem framöver, men detta var långt utöver vad jag trodde jag skulle få uppleva, bara drömde om och allt blev av.
Jag älskar dig och allt du gör för oss Jesus

Niklas Frihaven

3 kommentarer

  1. VI behöver en välsignelse över sverige gång efter gång och gag efter dag med stor väckelse som in Etiopien och många andra ställe i värdlen idag och Gud älskar oss här i Norden och vill höra våran böner i stor omsorg och svara in anden för Jesus blod skull, tack med välsignelse ,keijo söderätlje

    Gilla

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s