Vad hade Paulus sagt om dagens liberalteologer?

Paulus halshuggning
Paulus halshuggning

Jag är nyss hemkommen från min församlings årliga sommarläger Kingdom Camp på Sjövik. Många olika nationaliteter och språk var samlade och tillsammans tillbad vi Gud, bad, och fördjupade oss i temat Gud med oss. Ett team som jag ledde evangeliserade i Avesta och så producerade vi en film halleluja! ”If Paul had 20th Century Disciples”, en episk komedi som spekulerar i hur den stora aposteln hade hanterat skeptiska liberalteologer av våra dagar:

Vad sa, vill ni ha bloopers? Här kommer bloopers:

Jag har faktiskt spelat in en del videor av det humoristiska slaget den senaste tiden och lagt ut dem på min engelska youtubekanal Holy Spirit Activism. Franklin Graham sa för någon vecka sen att alla muslimska invandrare borde deporteras bort från USA, vilket föranledde mig att göra en sketch om hur jag hoppas pappa Billy Graham reagerar på det:

Och så har jag gjort en video där jag uppmärksammar problemet med cessationismen, läran att Andens gåvor upphörde med apostlarna, eftersom det kan appliceras på nästan vad som helst med syfte att låta bibeltroende kristna strunta i Bibeln:

Längre tillbaka i tiden gjorde jag ju en sketch om SD:s fantastiska idé om att ”hjälpa flyktingar i närområdet” och samtidigt sänka biståndet med en tredjedel:

Håll utkik efter fler klipp framöver i spellistan Christian Comedy på YouTube. 🙂

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s