En Person om Dagen

För att en väckelse ska kunna ske behövs det ske en radikal förändring. I helgen var det 10 000 personer i Stockholm som talade om Jesus. Oräkneligt många helanden tog plats i huvudstaden. Flera personer har under de senaste dagarna givit sina liv till Jesus. Nu är helgen slut. Men väckelsen har bara börjat.

De som har bett för en väckelse i Sverige har nu fått bönesvar. Gud har svarat genom sin mäktiga närvaro på Friends arena. Nu är det upp till oss att sprida vidare Kristus doften över hela nationen.

Jag vill utmana dig att berätta om din tro för minst en människa om dagen. Ord som Jesus, nåd, frälsning och välsignelse behöver finnas i våran vardag för att en väckelse ska kunna äga rum. Ju mer vi berättar desto mer kommer de att få höra, logiskt eller hur? Men att människor får höra Guds ord är grunden till att de lär känna Gud. 

Det är dags lämna gamla vanor och låta Gud leda oss i våran vardag. Det är dags att välsigna, älska och proklamera Guds frid över Sverige. Det är dags att överlåta oss till Guds vilja och låta Hans kärlek beröra hela nationen. Jesus kallar oss till att föra vidare det glada budskapet till alla människor. I himlen kommer det inte finnas någon att omvända så vår tid är nu.

Lita på att Gud står bakom dig, går framför dig och lever inom dig. Lita på att när du lägger din hand på någon så kommer Guds helige Ande att flöda igenom dig. Lita på att Gud kommer att ge dig det du ber om när du ber i Jesu namn. Vet att Gud håller sina löften, och vila i hans ovillkorliga kärlek.

Låt oss tillsammans sprida Jesu namn över hela Sverige genom att berätta om Jesus för minst en person om dagen! ‭‭”Herren skall själv gå före dig. Han skall vara med dig. Han sviker dig inte och överger dig inte. Var inte rädd, tappa inte modet!«” (5 mos 31:8)


Gud välsigne dig!

3 kommentarer

  1. Så bra att två stora kristna event får 10000-tals att gå man ur huse. Jag tror vi ser en påkristning i betydelsen att vanligt folk vill kalla sig kristna igen och det svenska undantagstillståndet börjar uppmärksammas. Men mycket av vårt undantagstillstånd beror också på att de som kallar sig kristna i Sverige verkligen tar sin tro på allvar. I ex.vis USA är det så självklart att det inget betyder och man lever precis som alla andra ändå.

    Jag tror knappast massor av ateister omvänder sig av jättearrangemang i Lund och Stockholm. Erfarenheten visar att de som berörs redan är troende och ofta medlemmar i olika församlingar Men det är gott nog att vi kristna får råg i ryggen och mod att leva ett överlåtet liv. Det hoppas jag att denna höstvecka ska göra med kristenheten. Jag hoppas ingen blir besviken och sårad. Därför ber jag för dessa saker. Hoppas fler ber med mig om frimodighet och beskydd för Guds folk.

    Gilla

  2. Tack Rebecca, för en kort men innehållsrik artikel om vikten av att sprida det glada budskapet.
    Precis som Alma-Lena beskriver ovan, att om alla de som var på Friends arena i helgen verkligen följer uppmaningen att gå ut bland gator och gränder, kommer det absolut göra en skillnad. För det är i vardagen som de ogudaktiga tar emot Jesus, inte på rockkonserter.

    Gilla

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s