Kim Walker-Smith: Kärlek, mirakler och passionerad tillbedjan

image

Kim Walker-Smith

Jesus Culture, ett lovsångsband med hemvist i karismatiska Bethel Church i Kalifornien, är väldigt populära bland kristna ungdomar idag och deras låtar används i många, många frikyrkor. Även om jag är skeptisk till kommersialiseringen av lovsång och hur mycket pengar som läggs ned på det så går det inte att ta miste på Jesus Cultures totala hängivenhet till Gud. Kim Walker-Smith som är sångerska i bandet har inte bara en fantastisk röst utan också en passionerad kärlek till Jesus, en kärlek som hon vet är till fullo besvarad.

Nedan berättar hon om hur Jesus uppenbarade sig för henne på ett möte. När hon såg Honom visste hon att hon ville ställa två frågor, men hon visste inte om hon vågade. På mötet sa då en annan Jesus Culture-medlem att han ville att de skulle ställa två frågor till Jesus: Vad tänkte Du när Du skapade mig, och hur mycket älskar Du mig? Det var precis de frågorna Kim hade formuerat i sitt huvud. Hon tog mod till sig och frågade Jesus detta. Hör själva vad Han svarade:

About Micael Grenholm

Activist, apologist and author residing in Uppsala, Sweden. Editor for Hela Pingsten and pcpj.org. Love revival, peace, justice and evangelism.

Posted on 9 mars, 2013, in Asylaktivism och altruism, Bön och tillbedjan, Mirakler och karismatik and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

  1. Marie Hjärne

    Hej Micael! Underbart filmklipp med Kim Walker! Tack för det!!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: