Så skapades Big Bang

Ni som känner mig vet att jag inspireras väldigt mycket av Simon Ådahls passionerade gudstro och mirakelhunger. Han är ju artist och för inte så länge sen kom hans nya skiva Big Bang, som jag skaffade när han besökte vår församling. Med på skivan fanns en kort dokumentär av Rickard Widgren, Så skapades Big Bang, och nu upptäckte jag att den också finns på YouTube! Filmen handlar inte bara om hur skivan kom till utan framför allt om vad Gud har gjort i Simons och hans familjs liv. Här finns storyn om hur Simon och hans fru Maria fann Gud och om en av alla gånger Simon och hans kompis Örjan lett någon till tro genom att ha sagt profetiska saker de egentligen inte kan veta.

För fler inspirerande vittnesbörd från Simon, kolla in YouTube-spellistan Simons och Örjans äventyr med den Helige Ande.

About Micael Grenholm

Activist, apologist and author residing in Uppsala, Sweden. Editor for Hela Pingsten and pcpj.org. Love revival, peace, justice and evangelism.

Posted on 20 augusti, 2013, in Frälsning mirakler och aktivism and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: