Mäktig korsvandring på Tre Dagar

image

Idag minns kristna över hela världen hur Jesus led och dog för våra synder för att ge oss evigt liv. Det är smärtsamt och sorgligt att Guds Son behövde genomgå detta, men samtidigt är Jesu död på korset en seger över mörkret och något vi ska vara tacksamma över. Idag är en dag vi ska ägna åt Honom i tillbedjan och lovsång.

image

Jag befinner mig just nu på påskkonferensen Tre Dagar i Huskvarna där jag montrar för Pannkakskyrkan med min kollega Kristoffer Carlsson. Vi hängde idag med resten av konferensen på en stor korsvandring genom hela Huskvarna. Hundratals ungdomar tågade fram bakom korset och sjöng hejarramsor till Jesus.

image

Tåget kom till slut fram till en park mitt i stan där konferensens lovsångsteam ledde tillbedjan från en scen. Därefter hörde vi en kort påskpredikan från en missionspastor och så bad vi på alla möjliga språk – arameiska, tyska, arabiska, spanska, etc.

image

Det var precis som på Jesusmanifestationen. Det var precis som 70-talets Jesusrörelse. Det var precis som urkyrkans Jesusrörelse. När Jesus och Hans kors är i centrum är väckelsen inte långt borta.

3 kommentarer

  1. Underbart , att vi visar våran färg till världen med kärlek och vänskap att ger också och frälsning in Jesus blod är till med att dela til människor in stor behov av Gud och levande vatten och levand bröd , så tack vänner eran insats i Jesus namn,var välsignat,keijo södetälje

    Gilla

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s