En ny film om Jesuslivet!

7days-dvd-mockup

Torben Søndergaard har släppt en film!
För ett år sedan kom filmen The Last Reformation – The Beginning. I denna film visades under och tecken, man fick se människors liv bli förvandlade. Denna film är extremt uppskattad och visas över hela världen. Många har förändrat sin livsstil och börjat leva ett nytt, radikalt liv med Jesus efter att de sett filmen.

Nu har det släppts en ny film som kommer att skaka kristenheten än en gång. Detta är inte en uppföljare till långfilmen utan snarare en dokumentation av Torben Søndergaards liv ”bakom kulisserna”. Du får följa med på en 7 dagars resa till Brasilien där Torben skall hålla en mötesserie. Ofta leder Den Helige Ande oss till platser och situationer som vi inte väntat oss, det är dessa tillfällen som gör denna filmen unik.I filmen får du se människor komma till tro, bli döpta, befriade från demoner och fyllda med Den Helige Ande, detta både innanför och utanför kyrkans väggar. Du får se människor bli botade från olika sjukdomar, men också vad som händer när människor inte blir botade. Du får se hur simpelt det är att leva ett radikalt kristet liv i vardagen, där människor till höger och vänster får sina liv förvandlade. Hur man praktiskt tar Jesus på orden när han befallde oss att göra lärjungar. Detta är något som alla kristna kan och borde leva i.

Jag personligen (Marius Ihlar) var inte med på denna resa till Brasilien då jag tillsammans med producenten Lebo Akatio fokuserar på att färdigställa uppföljaren till vår första film. Men däremot är det jag som redigerat trailern till dokumentären, den kan du se här:

Hela filmen hittar du gratis på denna hemsida: 7 Days Adventure With God

Se den, inspireras, och sprid budskapet!

Berätta gärna hur filmen påverkade dig i kommentarerna!

Vad tänker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s