Vill du (eller din kompis) vara med i en kristen kommunitet i Uppsala?

Jag har sjösatt en hemsida för Gottsundakommuniteten, en kristen kommunitet som än så länge är i planeringsstadiet men som vi varje vecka ber för och som kommer om Gud vill bli verklig inom snar tid. Vi behöver lite mer folk. Om du bor eller tänker bo i Uppsala och är intresserad av en kommunitet som förenar karismatik med diakoni, andedop med ickevåld, helande med egendomsgemenskap, kontakta mig. Och om du inte bor eller tänker bo här, tipsa dem du känner som gör det.

3 kommentarer

  1. Hur går det med denna?
    Planeras den va i stil med Oikos eller som kollektiv?
    Jag kommer va i Uppsala två år till vad jag vet och bara ni är vegetarianer på samlingarna är jag intresserad av att pröva vara med (kan ju förstås inte ilova att stanna innan jag varit med). Är själv inte så insatt i karismatik men kan ju alltid lära mig…
    Frid broder / suri

    Gilla

    1. Hej Suri!

      Planerna för Gottsundakommuniteten var fullständig egendomsgemenskap, dvs än mer än Oikos 😉 Dock gick planerna på grund när det visade sig att hustrun till en av initiativtagarna inte alls var med på noterna!

      Jag bor nu i ett kollektiv i Baptistkyrkan mitt i stan, och även om vi inte har egendomsgemenskap har vi det sjukt nice ihop. Andakt varje kväll kl 22 och schysst häng på dagarna. Du är varmt välkommen att hälsa på!

      Gud välsigne dig!
      Micael

      Gilla

  2. Hej!

    Jag har länge längtat att bo i ett kristet kollektiv. Jag är från Uppsala. Men bor på södermalm i sthlm just nu.

    Finns det platser? Om du har tid kan du ringa mig och berätta lite mer?
    Mitt nr: 0703898199

    Gilla

Vad tänker du?